جراحی و درمان پارگی رباط صلیبی

جراحی و درمان پارگی رباط صلیبی

به گزارش شاپ در این مطلب به علل، علایم و روش های درمانی پارگی رباط صلیبی زانو و معرفی بهترین جراح پارگی رباط صلیبی می پردازیم.


به گزارش شاپ به نقل از مهر، پارگی های رباط صلیبی زانو جزء شایع ترین صدمه دیدگی های زانو، به خصوص در ورزشکاران هستند. هر نوع صدمه دیدگی و پارگی رباط های صلیبی، در عملکرد زانو اختلال بوجود می آورد و حرکت پای بیمار با مشکل مواجه می شود؛ ازاین رو درمان پارگی رباط صلیبی زانو بسیار مهم می باشد. در این مطلب به علل، علایم و روش های درمانی پارگی رباط صلیبی زانو و معرفی بهترین جراح پارگی رباط صلیبی می پردازیم. علل پارگی رباط صلیبی زانو پارگی رباط صلیبی بیشتر در ورزشکاران دیده می شود. رباط صلیبی ورزشکاران امکان دارد در زمان تغییر جهت و توقف ناگهانی در هنگام دویدن گرفتار صدمه شود. احتمال پیچ خوردن زانو و پارگی رباط صلیبی زانو به سبب حرکت اشتباه در ورزش هایی مانند فوتبال، راگبی، تنیس، بسکتبال یا ژیمناستیک بیشتر است. صدمه دیدگی رباط صلیبی قدامی در زنان شایع تر از مردان است. البته بعضی از بیماری ها هم می تواند از علت های پارگی رباط صلیبی باشد. بعنوان مثال افرادی که گرفتار صدمه یا التهاب زانو هستند، بیشتر در در معرض خطر صدمه هایی مانند پارگی رباط صلیبی هستند. اما در حالت کلی چرخش ناگهانی زانو، وارد شدن ضربه ی شدید به زانو، راست کردن زانو با فشار بیش از اندازه، پریدن یا افتادن روی زمین با زانوی خمیده، از حرکت ایستادن ناگهانی در هنگام دویدن و انتقال وزن ناگهانی از یک پا به پای دیگر می توانند سبب ایجاد پارگی در رباط صلیبی زانو شوند. علائم پارگی رباط صلیبی زانو شنیدن صدای بلند و ناگهانی از زانو در اکثر موارد یکی از نخستین نشانه های صدمه به رباط صلیبی زانو است. البته باید توجه داشت که چنین صدایی در تمام موارد امکان دارد که شنیده نشود. زانوی بیمارانی که رباط صلیبی آنها پاره شده است، معمولاً مدت کوتاهی پس از صدمه دیدگی، گرفتار ورم می شود. هر چند بیمار پس از اینکه گرفتار حادثه شده است امکان دارد بتواند راه برود؛ اما همراه با درد خواهد بود و حتی امکان دارد احساس کند که زانوی او ناپایدار است و خالی می کند. سایر علایم نسبتا شایع پارگی رباط صلیبی زانو عبارتند از: تورم شدید زانو در خلال ۲۴ ساعت اول کاهش دامنه حرکتی درد شدید احساس عدم ثبات و تحمل وزن بدن تشخیص پارگی رباط صلیبی زانو با عنایت به اینکه زانو یکی از اعضای مهم بدن است و هرگونه صدمه به آن می تواند عواقب جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد، سفارش می شود بیمار بلافاصله پس از اینکه گرفتار صدمه شد باید سریعا به پزشک رجوع کند. لازم است بیمار به پزشک توضیح بدهد که زانو دقیقاً چطور صدمه دیده است. پزشک زانوی صدمه دیده را معاینه می کند تا متوجه شدت درد شود. پزشکان برای تشخیص دقیق شدت صدمه دیدگی زانو معمولا از روش های تشخیصی زیر کمک می گیرند. رادیوگرافی MRI یا سونوگرافی آرتروسکوپی
درمان پارگی رباط صلیبی زانو درمان پارگی رباط صلیبی زانو با عنایت به شدت صدمه دیدگی بوجود آمده متفاوت خواهد بود. درمان های اولیه پارگی رباط صلیبی زانو شامل موارد زیر است: استراحت: بیمار باید از قرار دادن وزن اضافه روی زانوی خودداری کند. امکان دارد پزشک برای راه رفتن استفاده از عصای زیر بغل را سفارش کند. استفاده از زانو بند: از زانو بند های طبی برای پیشگیری از صدمه های بیشتر استفاده می شود. استفاده از دارو: پزشک امکان دارد برای کمتر شدن درد، مسکن های ضد التهاب تجویز کند. البته بیمار باید از مصرف هرگونه دارو به صورت خودسرانه اجتناب کند چونکه می تواند با عوارض همراه باشد. در مواردی که شدت صدمه دیدگی شدید باشد این نوع صدمه دیدگی به وسیله ی جراحی رباط صلیبی درمان خواهد شد. سپس امکان دارد که یک دوره ی کامل توان بخشی و تمرینات سبک برای برگرداندن مفصل به حالت طبیعی خود نیاز باشد. عمل جراحی پارگی رباط صلیبی زانو در عمل پارگی رباط صلیبی زانو از گرفت یا پیوند (یک قطعه بافت) برای بازسازی و ترمیم رباط استفاده می شود. جراح اتصالات را به بافت های کناری و استخوان ها پیوند می دهد. بافت رباط جدید روی این پیوند رشد خواهد نمود. حدود ۱ تا ۳ سال زمان نیاز است تا این رباط قوام کامل را پیدا کند. جراحی پارگی رباط صلیبی زانو معمولا به صورت بسته و به روش آرتروسکوپی انجام می شود. مراقبت های پس از جراحی پارگی رباط صلیبی زانو در صورتیکه عمل جراحی به روش آرتروسکوپی انجام شده باشد، بیمار نیازی به بستری در بیمارستان نخواهد داشت. در اکثر موارد در صورتیکه مشکل خاصی وجود نداشته باشد بیمار می تواند در انتهای همان روز به منزل برگردد. در ایام اولیه پس از جراحی، بیمار باید با عصا حرکت نماید تا فشار اضافه به زانویی که عمل شده است وارد نشود. در صورتیکه جراحی باز انجام شده باشد، بیمار امکان دارد در بیمارستان برای چند روز بستری شود. با عنایت به اینکه مراقبت های پس از جراحی بسیار مهم می باشد باید هرگونه دستورالعملی که پزشک در مورد چگونگی کنترل تورم و درد داده باشد، به دقت دنبال شود. جهت کاهش درد، پزشک داروهای مسکن تجویز خواهد نمود. در صورتیکه بیمار درد زیادی داشته باشد پزشک، داروهای مسکن قوی تر تجویز خواهد کرد؛ اما یک نکته بسیار مهم این است که استفاده از این قبیل داروها حتما باید زیر نظر پزشک انجام گیرد؛ چونکه می تواند خطر اعتیاد را در طولانی مدت به همراه داشته باشد. ویژگی های بهترین جراح پارگی رباط صلیبی همان گونه که در ابتدای مقاله اشاره کردیم، ورزشکاران بیشتر از سایرین در معرض پارگی رباط صلیبی قرار دارند. کوچکترین اشتباه در حین جراحی پارگی رباط صلیبی زانو، عواقب جبران ناپذیری داشته باشد. بعنوان مثال ورزشکار امکان دارد که مجبور به کناره گیری از ورزش شود. البته افرادی که ورزشکار حرفه ای هم نیستند در صورتیکه عمل موفقیت آمیزی نداشته باشند، در انجام کارهای روزانه خود گرفتار مشکل خواهند شد و به سادگی قادر به فعالیت نخواهند بود. بنا بر این رفتن به بهترین جراح پارگی رباط صلیبی بسیار مهم می باشد. جراح پارگی رباط صلیبی باید در زمینه ی درمان صدمه های رباط، استخوان، تاندون و مفصل تخصص کافی داشته باشد و از تجربه ی بالایی در زمینه ی درمان صدمه های ورزشی برخوردار باشد.
بهترین جراح پارگی رباط صلیبی جراحی پارگی رباط صلیبی توسط متخصص ارتوپد انجام می شود. به سبب حساسیت بالایی که جراحی پارگی رباط صلیبی دارد، این جراحی باید توسط پزشک متخصص و مجرب در این عرصه صورت گیرد. دکتر فرشاد ابوالقاسم زاده فوق تخصص ارتوپدی، تومورهای استخوانی و عضلانی، در زمینه تشخیص و جراحی پارگی رباط صلیبی تجربه و تخصص کافی دارد. شما می توانید با رجوع به مطب دکتر فرشاد ابوالقاسم زاده برای تشخیص این بیماری و درمان آن اقدام کنید. ارتباط با مطب دکتر فرشاد ابوالقاسم زاده: آدرس: تهران، ستاری جنوب، بلوار فردوس غرب (ناصر حجازی)، پلاک ۴۱۵، بالای داروخانه شبانه روزی، طبقه ۲، واحد۲ تلفن های تماس: ۰۲۱۴۴۱۳۳۵۰۷ – ۰۲۱۴۴۱۳۲۶۵۳ ۰۹۳۳۳۰۵۷۱۶۰ فقط واتس اپ — ۰۹۹۰۴۷۴۶۷۰۸ ساعات کاری: روزهای یکشنبه و سه شنبه ساعت ۱۶ الی ۲۰ آدرس پیج اینستاگرام دکتر فرشاد ابوالقاسم زاده: https: //www.instagram.com/drabolghasemzadeh آدرس سایت دکتر فرشاد ابوالقاسم زاه:
https: //drabolghasemzadeh.com
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.


منبع:

1400/10/23
12:11:51
5.0 / 5
944
تگهای خبر: بیماری , پزشك , جراحی , حساسیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳