شركت فنی مهندسی آبسان زلال
شاپ: شرکت آبسان زلال با ارائه خدمات طراحی و مهندسی، تامین تجهیزات، ساخت، نصب و راه اندازی، بهره برداری از تأسیسات و آموزش به پرسنل و همکاری با شرکت های معتبر بین المللی خدمات ارائه می دهد.
به گزارش تجاری خبرگزاری مهر، شرکت آبسان زلال با رتبه یک پیمانکاری آب، رتبه یک تأسیسات و تجهیزات و رتبه دو نفت و گاز، فعال در حوزه نفت، گاز، انرژی، آب و پساب و با سابقه درخشان در پروژه های EPC کشور تا حالا موفق شده است جهت ارائه خدمات طراحی و مهندسی، تامین تجهیزات از وندورهای معتبر دنیا، ساخت، نصب و راه اندازی، بهره برداری از تأسیسات و آموزش به پرسنل کارفرمایانی نظیر پالایشگاه ها، پتروشیمی ها، صنایع فولاد و مس و غیره، با بهره بردن از متدهای روز دنیا، پروژه های موفق مختلفی را به ثمر برساند و با اتکا به نیروی متخصص داخلی و بهره گیری از تجربیات و همکاری با شرکت های معتبر بین المللی توانسته است با ارائه خدمات مناسب، رضایت مندی کارفرمایان را جلب نماید. پروژه ها ی در دست اجرا شرکت آبسان زلال ۱. پتروشیمی دهلران: راه اندازی واحد یوتیلیتی مشتمل بر: پکیج های نیتروژن، بویلر، هوا، تولید آب دمین، تصفیه فاضلاب بهداشتی، تصفیه و بازیافت فاضلاب صنعتی (EPC) ۲. پالایشگاه نفت امام خمینی (ره) شازند: تصفیه و استفاده مجدد از پساب صنعتی پالایشگاه و آب سطحی بمنظور تولید آب صنعتی به ظرفیت ۷۲۰۰ مترمکعب در شبانه روز (EPC) ۳. پالایشگاه نفت آبادان (شرکت طراحی و ساختمان نفت ODCC): تصفیه آب سطحی به روش اسمزمعکوس به ظرفیت ۱۶۸۰۰ مترمکعب در شبانه روز (EP) ۴. پتروپالایش دهلران NGL۳۱۰۰ (شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت OIEC)): تصفیه آب سطحی و تولید آب دمین و یوتیلیتی به ظرفیت ۲۳۱۱ متر مکعب در شبانه روز (EP) ۵. پتروپالایش دهلران- NGL۳۱۰۰ (شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت OIEC)): Condensate Deoiling به ظرفیت ۱۳۴ متر مکعب در شبانه روز (EP) ۶. پالایش گاز بیدبلند: تصفیه و استفاده مجدد از آب های دورریز پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس با بهره گیری از سیستمZLD به ظرفیت ۵۴۰ مترمکعب در شبانه روز (EPC) ۷. نیروگاه شهید سلیمی نکا: تصفیه آب دریای خزر با بهره گیری از روش UF Direct (برای نخستین بار در ایران) و اسمز معکوس به ظرفیت ۶۰۰۰ مترمکعب در شبانه روز (EPC) ۸. مجتمع فولاد مبارکه اصفهان: طرح تکمیلی تصفیه و استفاده مجدد از پساب پنج شهر اطراف فولاد مبارکه با سیستم اولترافیلتراسیون مستغرق (Submerged UF) به ظرفیت ۳۶۰۰۰ متر مکعب در شبانه روز (EPC) ۹. سبلان برق امید: تصفیه و استفاده مجدد از پساب شهر اردبیل به روش MBR به ظرفیت ۱۲۰۰ متر مکعب در شبانه روز (EPC) ۱۰. نیروگاه سیکل ترکیبی پرند: تصفیه و استفاده مجدد از پساب شهر پرند به ظرفیت ۱۱۰۴ متر مکعب در شبانه روز (EPC) ۱۱. صنایع شیمیایی ایران: اجرای مخزن بتنی آب آتش نشانی به حجم ۹۰۰۰ مترمکعب، راه اندازی حوضچه ها، نصب تأسیسات و ابزار دقیق (PC)
پروژه های خاتمه یافته: ۱. پالایشگاه نفت اصفهان: تصفیه و استفاده مجدد از پساب شهری (شاهین شهر) جهت تولید آب صنعتی به ظرفیت ۲۱۶۰۰ مترمکعب در شبانه روز (EPC) ۲. پالایشگاه نفت اصفهان: تصفیه و استفاده مجدد پساب بلودان کولینگ تاور، بلودان بویلرها و Oily Wastewater به ظرفیت ۱۰۸۰۰ مترمکعب در شبانه روز (EPC) ۳. پ تروشیمی آبادان: نصب و راه اندازی نخستین سیستم صنعتی پیش تصفیه آب به روش اولترافیلتراسیون به ظرفیت ۳۸۰۰ متر مکعب در شبانه روز ۴. پ تروشیمی انتخاب: تصفیه آب به ظرفیت ۴۶۸۰ مترمکعب در شبانه روز (EPC) ۵. پتروشیمی انتخاب: تصفیه و استفاده مجدد از پساب صنعتی به ظرفیت ۱۲۰۰ مترمکعب در شبانه روز (EPC) ۶. مجتمع فولاد مبارکه اصفهان: تصفیه پساب صنعتی به روش اسمز معکوس به ظرفیت ۷۲۰۰۰ مترمکعب در شبانه روز (EPC) ۷. مجتمع فولاد مبارکه اصفهان: تصفیه و استفاده مجدد از پساب پنج شهر اطراف فولاد مبارکه برای استفاده در صنعت به ظرفیت ۲۴۰۰۰ متر مکعب در شبانه روز (EPC) ۸. فولاد سرمد ابرکوه: تصفیه آب به روش اسمز معکوس به ظرفیت ۱۰۰۰۰ متر مکعب در شبانه روز (EPC) ۹. مجتمع فولاد اردکان: تصفیه آب به روش اسمز معکوس به ظرفیت ۴۸۰۰ مترمکعب در روز (EPC) ۱۰. فولاد مبارکه فولاد مبارکه اصفهان: سیستم تصفیه و تامین آب دمین به ظرفیت ۱۱۷۰۰ مترمکعب در شبانه روز آب صنعتی و ۳۰۰۰ مترمکعب در ساعت آب دمین (EPC) ۱۱. فولاد زرند کرمان: سیستم تصفیه و استفاده مجدد از فاضلاب شهر زرند به ظرفیت تولید ۲۴۰۰۰ متر مکعب در شبانه روز آب صنعتی و ۳۹۶۰ متر مکعب در شبانه روز آب دمین (PC) ۱۲. فولاد کاوه جنوب کیش: تصفیه و استفاده مجدد از فاضلاب صنعتی به ظرفیت ۳۱۲۰ مترمکعب در شبانه روز (EP) ۱۳. گندله سازی فولاد چادرملو: تصفیه آب و تولید آب صنعتی به ظرفیت ۷۷۸۰ متر مکعب در شبانه روز ۱۴. گندله سازی فولاد چادرملو: تصفیه و استفاده مجدد از پساب شهر اردکان به ظرفیت ۷۷۸۰ متر مکعب در شبانه روز ۱۵. تولید نیروی برق کرمان: تصفیه آب و تولید آب دمین به ظرفیت ۸۶۴ متر مکعب در شبانه روز ۱۶. مهندسی و ساختمان نفت ( OIEC): تصفیه فاضلاب بهداشتی به ظرفیت ۸۴۰ متر مکعب در شبانه روز ۱۷. بل-روزانه: تصفیه فاضلاب صنعتی کارخانه شرکت بل-روزانه واقع در شهرک صنعتی کاسپین به روش SBR به ظرفیت ۵۲۸ مترمکعب در شبانه روز ۱۸. نفت فلات قاره ایران: سیستم تصفیه آب خلیج فارس، سکوی گازی سلمان به ظرفیت تولید ۳۰۰ متر مکعب در شبانه روز
فعالیت پروژه ها طراحی و اجرای پروژه های نفت و گاز مورد نیاز پالایشگاه ها و پتروشیمی ها مشتمل بر؛ تصفیه پساب های صنعتی و بهداشتی و بازچرخانی آنها به آب صنعتی. تصفیه آب: شامل شیرین سازی آب دریا، تصفیه آب رودخانه ها و چاه های شور و لب شور با بهره گیری از روش های غشایی همانند MF، NF، UF، RO. تولید آب دمین با بهره گیری از سیستم EDI، رزین های کاتیونی و آنیونی، Mixed Bed، تبخیرکننده ها و غیره. تصفیه فاضلاب های شهری به روش بیولوژیکی برای استفاده در کشاورزی و آبیاری و یا تخلیه به منابع سطحی یا چاه با بهره بردن از روش های MBR، MBBR، SBR، EAAS، CAS و غیره. تصفیه و بازیابی فاضلاب های شهری (بهداشتی) با بهره گیری از روش های بیولوژیکی، فیزیکی، شیمیایی جهت تولید آب صنعتی. تصفیه و بازیابی فاضلاب های صنعتی نظیر: ۱. پساب بلودان کولینگ تاورها، ۲. پساب بلودان بویلرها، ۳. پساب های روغنی (Oily WW) شامل جریان های POC و COC، ۴. سود مستعمل و دورریز (spent caustie)، ۵. پساب حاوی مواد شیمیایی، ۶. پساب حاوی فلزات سنگین، ۷. پساب حاصل از واحدهای فرآیندی و تولیدی حاصل در هر صنعت، ۸. پساب واحد اسمز معکوس، پالیشینگ و غیره، ۹. سیستم روغن زدایی از جریان کندانس با بهره گیری از رزین کوالسر، ۱۰. کاهش و یا به صفر رساندن جریان دورریز و پساب های صنایع مختلف با بهره گیری از روش های نوین دنیا نظیرHERO، ZLD، CCRO.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
منبع: شاپ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب