صنعت در و پنجره ایران به خودکفایی رسیده و ظرفیت صادرات دارد

صنعت در و پنجره ایران به خودکفایی رسیده و ظرفیت صادرات دارد

به گزارش شاپ، رئیس کمیسیون عمران مجلس ضمن اشاره به برگزاری هفدهمین نمایشگاه بین المللی در و پنجره و صنایع وابسته، اظهار داشت: امروز این صنعت نه تنها نیاز داخلی را پاسخ می دهد، بلکه ظرفیت صادراتی بالایی هم دارد.



به گزارش شاپ به نقل از مهر، محمدرضا رضایی کوچی، رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، نمایشگاه تخصصی در و پنجره را فرصتی ویژه برای نمایش قابلیتها و ظرفیتهای کشور در حوزه های مختلف، خصوصاً صنعت ساختمان دانست و اظهار داشت: چنین نمایشگاه هایی که بصورت تخصصی به یکی از ارکان اصلی صنعت ساختمان می پردازند، از اهمیت بالایی برخوردار می باشند. این نمایشگاه ها فرصت مناسبی برای به نمایش گذاشتن ظرفیتهای فنی، مهندسی و تولیدی کشور به شمار می روند.
وی با اشاره به نیاز کشور به ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی، اضافه کرد: متاسفانه از برنامه ساخت ۶ میلیون واحد مسکن عقب هستیم و باید تلاش نماییم در کنار افزایش کمیت، به کیفیت ساخت وساز هم توجه داشته باشیم. استفاده از مصالح استاندارد و با کیفیت در این راه ضروری می باشد.
رئیس کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: خوشبختانه کشور ما در حوزه تامین مصالح ساختمانی، همچون در و پنجره، به خودکفایی رسیده است و می توانیم نیازهای ساخت مسکن را با توان داخلی پاسخ دهیم.
وی اظهار داشت: صنعت در و پنجره در ایران طی سالهای گذشته رشد کیفی قابل توجهی داشته و امروز این صنعت نه فقط نیاز داخلی را پاسخ می دهد، بلکه ظرفیت صادراتی بالایی هم دارد. لازم است نگاه مان را فراتر از تامین نیاز داخلی ببریم و از ظرفیت دانش، تجربه و فناوری موجود در این زمینه برای توسعه صادرات بهره برداری نماییم.
رضایی کوچی با اشاره به برنامه های این کمیسیون برای توسعه بازارهای صادراتی اظهار داشت: صادرات در و پنجره، ما سیاستهای مختلفی را هم در کمیسیون عمران و هم در فراکسیون اتاق های بازرگانی مدنظر قرار داده ایم تا امکان صادرات کالاها و محصولات ایرانی، خصوصاً کالاهای در رابطه با حوزه صنعت ساختمان، به کشورهای همسایه فراهم گردد.
وی از فعال سازی دیپلماسی اقتصادی در این مورد اطلاع داد و اضافه کرد: دستگاه های دیپلماسی را فعال کرده ایم، اتاق بازرگانی را هم به میدان آورده ایم و درحال تسریع این پروسه هستیم تا ظرفیت حضور مؤثر در بازار کشورهای همسایه فراهم گردد.
رئیس کمیسیون عمران مجلس با اعلان اینکه کیفیت در صنعت ساختمان موضوعی غیرقابل چشم پوشی است، اشاره کرد: یک سفارش مهم به تولیدکنندگان داخلی دارم؛ کیفیت بسیار موضوع مهمی است. ما باید هم مراقب قیمت باشیم و هم مراقب کیفیت، اما واقعیت این است که کیفیت در اولویت قرار دارد.
وی در ادامه اشاره کرد: ساختمان یک کالای مصرفی معمولی نیست، بلکه سرمایه ای است که ممکنست یک فرد در طول عمر خود تنها یک مرتبه آنرا خریداری کند. بدین سبب باید از بهترین مصالح بهره برد تا ساختمان بیشترین دوام، پایداری و کیفیت را داشته باشد.
رضایی کوچی بر اهمیت بالای دولت در دفاع از تولیدکنندگان داخلی تاکید کرد و اظهار داشت: دولت باید بازار مصرف را برای تولیدکنندگان فراهم آورد. اجرای قانون ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال، بستر مناسبی به وجود می آورد تا ابتدا نیاز داخل کشور تامین شود و سپس امکان گسترش به بازارهای صادراتی فراهم شود.
رئیس کمیسیون عمران مجلس در آخر با اشاره به فرصت های پیش رو در صنعت در و پنجره، خواهان هم افزایی میان تولیدکنندگان، سیاست گذاران و سازمانهای دولتی شد تا این صنعت بتواند سهم بیشتری از بازارهای منطقه ای و جهانی کسب کند.
به گزارش شاپ به نقل از مهر، هفدهمین نمایشگاه بین المللی در و پنجره و صنایع وابسته از یکم تا ۴ آبان ماه ۱۴۰۴ در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران انجام می شود. حرف آخر اینکه ایشان در ادامه اشاره کرد: ساختمان یک کالای مصرفی معمولی نیست، بلکه سرمایه ای است که ممکنست یک فرد در طول عمر خود تنها یک بار آن را خریداری کند. به گزارش شاپ به نقل از مهر، هفدهمین نمایشگاه بین المللی در و پنجره و صنایع وابسته از یکم تا ۴ آبان ماه ۱۴۰۴ در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران به انجام می رسد.

منبع:

1404/07/23
09:45:02
5.0 / 5
6
تگهای خبر: استاندارد , بازار , برنامه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
شاپ SHAAP