تأثیر ماینوكسیدیل پس از كاشت مو چگونه است؟

تأثیر ماینوكسیدیل پس از كاشت مو چگونه است؟

بر مبنای تجربیات بالینی جراحان، استفاده از ماینوکسیدیل سبب رشد مجدد مو در بیماران پیوند مو با فولیکول های زنده، اما با عملکرد فوق العاده بهتر در منطقه پیوند است و سبب افزایش تراکم مو می شود.



به گزارش شاپ به نقل از مهر، افراد به علل مختلف مثل سانحه و حوادث، بیماری ها و علل ژنتیکی امکان دارد موهای خویش را از دست بدهند و گرفتار ریزش مو شوند. پزشک پس از معاینه و آزمایشات مختلف دلیل از دست دادن موها را پیدا کرده و بهترین روش درمان را تشخیص می دهد. اگر پزشک برای درمان عمل کاشت مو را روش مناسب درمان تشخیص دهد، پس از درمان فرد باید از داروهای تقویتی خاصی استفاده نماید. در این مقاله تأثیر ماینوکسیدیل پس از کاشت مو را بر مبنای نتایج جدید ترین مقالات علمی بررسی خواهیم کرد.
کاشت مو چیست؟
در مقاله کاشت مو کلینیک صدف می خوانیم: «کاشت طبیعی مو یک فعالیت زیبایی است که به انتقال فولیکول های مو از یک نقطه در سر یا بدن به قسمت های جلویی و میانی سر در افراد می گویند. قسمتی که فولیکول ها از آن برداشت می شوند، «بانک مو» و نواحی بدون موی سر که فولیکول ها در آن قرار می گیرند، قسمت «دریافت کننده» نام دارد. عمل کاشت مو بسته به تعداد موهای کاشته شده، امکان دارد چهار تا هشت ساعت در یک روز و در مواردی دو روز زمان ببرد. اغلب مراجعان در طول جراحی به هوش بوده و فقط بی حسی در قسمت پوست سر آنها اعمال می شود».
اهمیت مراقبت های پس از کاشت مو
بعد از کاشت مو فولیکول های تازه کاشت شده بسیار صدمه پذیر هستند. بنابراین باید از آنها مراقبت کرد تا صدمه نبینند. بعلاوه ناحیه اهدا کننده که بخیه خورده و گیرنده دارای زخم است و باید به خوبی و مرتب ضد عفونی شود تا گرفتار عفونت نشده و با بهبود زودتر زخم دوران نقاهت به سرعت سپری شود. برای پیشگیری از عفونت و سپری شدن راحتتر این دوران و ریزش کمتر گرافت های تازه کاشته شده پزشک داروهایی تجویز می کند.
چرا باید پس از کاشت از داروهای تقویت مو استفاده کرد؟
در مقاله داروهای تقویتی پس از کاشت مو سایت صدف گفته شده: «اصولا برای کم کردن درد و عوارض عمل و کوتاه کردن دوران نقاهت دارو تجویز می شود. همینطور برای افزایش موفقیت عمل هم داروهای تقویتی تجویز می شود که فرد باید پس از عمل به دقت همانطور که دکتر تجویز کرده داروها را مصرف کند. پس از عمل موها گرفتار ریزش می شوند. برخی داروها به کاهش ریزش موها کمک می کنند. برخی داروها هم به افزایش رشد موها کمک می کنند. برخی داروها از عفونت زخم های بوجود آمده در عمل جلوگیری کرده و برخی دیگر از دردهایی که امکان دارد پس از عمل پیش آید جلوگیری می کنند».
ماینوکسیدیل چیست؟
در سال ۱۹۷۹ ماینوکسیدیل خوراکی برای درمان بیماران مبتلا به فشار خون شدید تأیید شد. گزارش ها در خصوص افزایش رشد موی بدن و سر در خیلی از بیمارانی که از این داروی ضد فشار خون استفاده می کردند، منجر به توسعه بالینی فرمولاسیون موضعی این دارو شد.
سپس محلول موضعی Minox-idil ۲٪ توسط FDA برای درمان آلوپسیایین آندروژنتیک مردانه (۱۹۸۸) و زنان (۱۹۹۲) تأیید شد.
تاثیر ماینوکسیدیل بر روند رشد مو پس از کاشت
بر اساس تجربیات بالینی جراحان، استفاده از ماینوکسیدیل سبب رشد مجدد مو در بیماران پیوند مو با فولیکول های زنده، اما با عملکرد فوق العاده بهتر در منطقه پیوند است و سبب افزایش تراکم مو، سرعت رشد مجدد فولیکول های پیوندی و تکمیل نتیجه جراحی با کاهش سرعت یا توقف ریزش بیشتر مو می شود.
به نظر می رسد مکانیسم عملکرد ماینوکسیدیل موضعی با عنایت به تحریک رشد مو به اتساع عروق وابسته باشد. ۳ محلول موضعی مینوکسیدیل مستقیماً برای بزرگ شدن فولیکولهای کوچک شده و دی آمترهای ساقه های موی ساخته شده عمل می کنند.
چرخه رشد مو
رشد مو یک فرایند پویا است که با چرخه های تکرار رشد فعال (آناژن، ۲-۶ سال)، تکامل (کاتاژن، ۲-۳ هفته) و استراحت (تلوژن، ۲-۳ ماه) مشخص می شود. همیشه، تقریباً ۹۰٪ از فولیکول های تمام پوست در فاز آناژن رشد فعال دارند.
به کمک ماینوکسیدیل فولیکل های موی تلوژن به فولیکول های موی آناژن تبدیل می شوند و آناژن رشد مو طولانی می شود و در نتیجه روند ریزش مو کاسته می شود.

نحوه مصرف ماینوکسیدیل چگونه است؟
در مقاله ماینوکسیدیل پس از کاشت مو سایت صدف می خوانیم: «در صورتی که پزشک متخصص به شما اجازه استفاده از این محلول را بدهد، باید روزی دوبار و هر مرتبه ۱ سی سی به آن قسمت از پوست که تحت عمل کاشت مو قرار گرفته است بمالید. تقریباً یک ساعت زمان می برد تا ماینوکسیدیل جذب پوست شود به همین خاطر حداقل یک ساعت پس از استعمال این محلول از خیس کردن و شستشوی پوست خودداری کنید».
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.


منبع:

1399/10/21
14:02:55
0.0 / 5
1688
تگهای خبر: بیماری , پزشك , جراحی , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
شاپ SHAAP