در گفت وگو با شاپ تاكید شد

توجه به معیشت و مسكن كارگران در بودجه

توجه به معیشت و مسكن كارگران در بودجه

شاپ: یك مقام مسئول كارگری معتقد می باشد درآمدهای نفتی باید در جهت زیرساختهای اساسی كشور به كار رود و رویكرد بودجه سال آینده، كمك به معیشت و تامین مسكن كارگران و نیازمندان و دیگر اقشار جامعه باشد.



فتح اله بیات در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به کاهش وابستگی بودجه ۱۴۰۰ به نفت و تاثیر آن بر زندگی کارگران، اظهار داشت: اینکه بودجه برمبنای نفت پایه ریزی نشود خوب است و اگر توجه ویژه به تولید داخل داشته باشیم و روی کارهای تولیدی و صادراتی برنامه ریزی نماییم به نفع کشور و نیروهای کار است پس هرچه به این سمت و سو برویم چشم انداز و آینده خوبی برای کشور ترسیم خواهد شد.

وی افزود: تا زمانی که ثبات اقتصادی وجود ندارد و بازار نفت گرفتار مشکل است باید فرض را بر این بگذاریم که فروش نفت بطور کامل محقق نمی گردد، در این شرایط لازم است که برنامه اقتصاد تولیدمحور را در دستور کار قرار بدهیم تا چنانچه بعدها بازار خوبی برای فروش مهیا شد، وارد آن شویم.

رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی با اعلان اینکه درآمدهای نفتی باید صرف امور زیربنایی و معیشت مردم شود، افزود: از نظر من درآمدهای نفتی پس اندازی است که نباید بودجه به آن اتکا داشته باشد. ما می توانیم قسمتی از این پس انداز و درآمد حاصل از فروش نفت را در جهت تامین معیشت و مسکن مردم، کارگران و نیازمندان و کمبودهایی که در بخشهای آموزش و با اولویت بهداشت و درمان در داخل داریم، صرف نماییم.

بیات اظهار داشت: خیلی از کسب وکارها به سبب کرونا و مشکلات پیش آمده، موقعیت شغلی و کاری خودرا از دست داده اند و کارگران فاقد بیمه از نعمت بیمه بیکاری محروم مانده اند بنابر این رویکرد بودجه سال آینده با فرض تداوم کرونا و فشارهای اقتصادی باید رفع مشکلات کسب وکارها، حفظ امنیت شغلی نیروهای کار و برقراری حمایتهای اجتماعی باشد.

این مقام مسئول کارگری اشاره کرد: کسانی که الفبای اقتصاد را می دانند و دغدغه بخش تولید و کشاورزی را دارند اساسا از کاهش وابستگی به نفت وسوق دادن درآمدهای نفتی به سمت تولید داخل استقبال می کنند. طی سال های گذشته توجه ویژه به بخش تولید نشده است. اگر تولید مورد حمایت جدی تری قرار می گرفت مشکلاتی که امروز در حوزه حقوق و دستمزد، قراردادهای کار و بیکاری وجود دارد، شاهد نبودیم.





منبع:

1399/09/13
12:25:16
5.0 / 5
1291
تگهای خبر: آموزش , بازار , بهداشت , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۵
شاپ SHAAP