معاون وزیر راه و شهرسازی خبر داد:
معرفی 35 هزار متقاضی دریافت تسهیلات نوسازی بافت فرسوده به بانك
مدیرعامل شركت بازآفرینی شهری ایران از معرفی بیشتر از ۳۵ هزار متقاضی دریافت تسهیلات نوسازی واحدهای فرسوده به بانك عامل بخش مسكن اطلاع داد.
به گزارش شاپ به نقل از بازآفرینی شهری، مهدی عبوری در جلسه مجمع عمومی سالانه این شرکت با اشاره به فعالیتهای این شرکت در اجرای ۱۴۵ هزار واحد مسکونی در چارچوب طرح اقدام ملی تولید مسکن اظهار داشت: تابحال بیشتر از ۳۵ هزار واحد مسکونی محلی برای دریافت تسهیلات در بخش نوسازی خودمالکی به بانک عامل بخش مسکن معرفی شده اند که معادل ۹۰ درصد اعتبار، تأمین شده و در اختیار سازندگان قرار گرفته است.
وی به مشارکت فعال شرکت در تدوین طرح ملی حاشیه نشینی و طرح ساماندهی جریان های مهاجرتی اشاره نمود و اظهار داشت: شرکت بازآفرینی اعتقاد دارد نحوه مداخله و ساماندهی سه گونه بافت فرسوده، تاریخی و سکونتگاه های غیررسمی متفاوت می باشد و ما برای هر کدام برنامه خاصی تدارک دیده ایم.
همچنین در این نشست محمد آئینی عضو هیئت مدیره شرکت، گزارش فعالیت یک ساله هیئت مدیره در بخش های مختلف را ارائه نمود.
به گفته آئینی سال قبل از منابع در اختیار شرکت بازآفرینی شهری، ۷۶۸ میلیارد تومان برای اجرای ۷۶۵ پروژه هزینه شد.
وی در اینباره توضیح داد: عمده این پروژه ها شامل اجرای شبکه تأمین روشنایی معابر، راه اندازی شبکه آب و فاضلاب به طول بیشتر از ۳ میلیون متر، اجرای بهسازی مسیل و کانال آب، دیوارکشی و راه اندازی پل در سطحی به مساحت حدود ۵۵۰ هزار متر مربع، اجرای آسفالت، راه اندازی پارک، فضای سبز، بهسازی و نوسازی معابر سکونتگاه های غیررسمی و بافت های فرسوده به مساحت بیشتر از ۴ میلیون و ۱۵۰ هزار متر مربع بوده است.
عضو هیئت مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران افزود: راه اندازی ۳۹ فضای ورزشی، ۷۷ مرکز خدمات فرهنگی مراکز محله، ۷ واحد انتظامی، ۶۸ مدرسه و فضای آموزشی، ۴۳ واحد بهداشتی- درمانی و راه اندازی ایستگاه آتش نشانی جمعاً به زیربنای حدود ۲۰۰ هزار مترمربع از دیگر پروژه های در دست اجرا به حساب می آید.
همچنین در این نشست محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی اظهار نمود: از شرکت بازآفرینی شهری ایران بعنوان تنها نهاد تخصصی و قانونی دولت در امر بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده شهری و محلی انتظار می رود با استفاده از تجارب ۲۰ ساله این شرکت، ضمن صدمه شناسی برنامه ها و اقدام های گذشته، استراتژی های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت، برنامه های خویش را تدوین و اعلام نماید.
منبع: شاپ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب