رویداد معرفی جاذبه های گردشگری ویتنام برگزار شد؛

راه اندازی نخستین پرواز مستقیم میان ایران و ویتنام

راه اندازی نخستین پرواز مستقیم میان ایران و ویتنام

شاپ: رویداد گردشگری کشور ویتنام به میزبانی سفارت این کشور و با حمایت آژانس مسافرتی الفبای سفر اجرا شد.



به گزارش تجاری خبرگزاری مهر، رویداد گردشگری کشور ویتنام به میزبانی سفارت این کشور و با حمایت آژانس مسافرتی الفبای سفر با حضور فعالان صنعت گردشگری ایران به بهانه نخستین پرواز مستقیم میان ایران و ویتنام که در ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ با همت آژانس الفبای سفر انجام می گیرد، اجرا شد.
مقامات سفارت ویتنام در ایران، رییس هیات مدیره و مدیرعامل آژانس مسافرتی الفبای سفر، رییس انجمن دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران همچون حاضران در این رویداد بودند.
سید حجت میر موسوی، رییس هیات مدیره آژانس الفبای سفر در حاشیه این رویداد اظهار داشت: «ما در آژانس الفبای سفر طی چند سال اخیر، برای بازگشایی چندین مسیر که از نظر گردشگری برای ایرانیان جزو مناطق خاص محسوب می شوند، سعی کردیم تا برای این مقاصد پرواز مستقیم راه اندازی نماییم. مسافران قبل از این برای سفر به این مقاصد باید از پروازهای غیر مستقیم استفاده می کردند که همراه با زحماتی برای آنها بود.»
او در ادامه ضمن اشاره به این که الفبای سفر امسال چندین مسیر همچون پرواز به سریلانکا را راه اندازی کرده است، اضافه کرد: «پیش از این نیز مجموعه ما پرواز به شهرهای «سنت پترزبورگ» (روسیه)، «جیپور» (هند) و… را راه اندازی کرده بود. در مورد مسیر ویتنام نیز همه می دانستیم که این کشور دارای جاذبه های گردشگری زیادی برای ایرانیان است اما در عمل ۳ سال تلاش ما جهت راه اندازی یک پرواز مستقیم به این کشور طول کشید.»
میر موسوی توضیح داد: «متأسفانه ناوگان هوایی ما در ایرلاین های مختلف گرفتار مشکل است و سرویس دادن برای مسیرهای طولانی از عهده هر ایرلاینی بر نمی آید. با کمک هواپیمایی معراج و مدیرعامل این مجموعه و همین طور سفارت محترم ویتنام توانستیم تور مستقیم ویتنام را به عاقبت برسانیم و این پروازها ادامه دار خواهد بود.»
رئیس هیات مدیره الفبای سفر در آخر اشاره کرد: «ما بدنبال ایجاد ارتباط میان ایران و ویتنام در عرصه گردشگری هستیم. در این جهت درحال برگزاری نشست هایی با اتاق تجاری دو کشوریم تا گردشگران ویتنامی نیز بتوانند به ایران سفر و از جاذبه های کشور ما دیدن کنند. امیدواریم دولت نیز برای ورود گردشگران ویتنامی به ایران از ما حمایت کند. همین طور در سال آینده یک خبر خوب هم از کشور روسیه خواهیم داشت و درحال فعالیت برای آوردن گردشگران روس به ایران هستیم.»
پژمان ملک، مدیر بازاریابی الفبای سفر نیز در این برنامه عنوان کرد: «این برنامه به بهانه نخستین پرواز مستقیم میان دو کشور ایران و ویتنام که به همت آژانس الفبای سفر و هواپیمایی معراج در اواخر اسفند صورت می گیرد، برگزار شده است و هدف آن معرفی جاذبه های گردشگری کشور ویتنام به فعالان حوزه صنعت گردشگری ایران است.»

بازدید بالاتر از ۱۷ میلیون توریست بین المللی از ویتنام در سال ۲۰۲۴

سون، دبیر اول سفارت ویتنام از دیگر سخنران این رویداد بود. او درباره ی کشور ویتنام و جذابیت های گردشگری این کشور عنوان کرد: «ویتنام کشور زیبای اژدهایی شکلی با طبیعت خیره کننده، میراث فرهنگی غنی، میهمان نوازی گرم و توسعه پویا است. کشور ما بعد از ۴۰ سال از گذشت اصلاحات اقتصادی اش به دستاوردهای شایان توجهی دست یافته و فقط در سال ۲۰۲۴ سرمایه گذاری مستقیم خارجی در آن به ۲۵.۳۵ میلیارد دلار و حجم تجارت با سایر کشورها به ۷۸۶ میلیارد دلار رسیده است.»
او درباره ی اقتصاد گردشگری ویتنام توضیح داد: «ویتنام حالا دارای ۷۱ مکان به عنوان میراث شناخته شده توسط یونسکو است. سال قبل ۱۷ میلیون و ۶۰۰ هزار توریست بین المللی از ویتنام بازدید کردند که نسبت به سال ۲۰۲۳ با ۴۰ درصد افزایش همراه بوده است. از این میان بزرگ ترین گروههای گردشگری از کره جنوبی (۴ میلیون و ۵۷۰ هزار نفر)، چین (۳ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر) و ایالات متحده (۵۷۰ هزار نفر) بوده است. همین طور توریستهایی از کشورهایی مانند ژاپن، مالزی، استرالیا، کامبوج، هند، تایلند و… نیز در سال قبل به ویتنام سفر کرده اند.»
او اضافه کرد: «ویتنام همین طور جوایز معتبر و بین المللی گردشگری مختلفی همچون مقصد پیشرو آسیا در سال ۲۰۲۴ و مقصد پیشروی طبیعت آسیا را از World Travel Awards دریافت کرده است.

جاذبه های گردشگری ویتنام از زبان دبیر اول سفارت این کشور

دبیر اول سفارت ویتنام درباره ی تجربه گردشگران در این کشور بیان کرد: «بازدیدکنندگان از ویتنام می توانند شاهد ترکیب جذاب سنت و مدرنیته در «هانوی»، پایتخت کشور باشند یا مرکز اقتصادی پرتکاپوی «هوشی مین» را که به خاطر آسمان خراش ها و سبک زندگی پرجنب وجوشش شهرت دارد تجربه کنند. گردشگران همین طور می توانند از تماشای پل طلایی بر فراز تپه های «بانا» در «دا نانگ» لذت ببرند و از مشاهده خلیج اعجاب انگیز «هالونگ»، میراث جهانی یونسکو شگفت زده شده یا غرق جذابیت های تاریخی شهر باستانی «هوی آن» شوند.»
او افزود: «برای آنهایی که بدنبال آرامش هستند، مزارع پلکانی برنج در شهر «ساپا»، استراحتگاه های آرامی را ارائه می دهند و سواحل خیره کننده ای مانند فوکوک و… نیز نوید بخش آرامش و زیبایی هستند.»
به گفته سون، ویتنام علاوه بر مناظر طبیعی، به فرهنگ غنی و منحصربه فرد خود نیز افتخار می کند. مکانی که سنت و مدرنیته در آن با هم تلاقی می کنند و آداب و رسوم باستانی حفظ و جشن گرفته می شوند. فرهنگ ویتنام در هنر، موسیقی، معماری، اعتقادات و خصوصاً غذاهای لذیذ آن متبلور شده است؛ غذاهایی که شهرت جهانی دارند مانند سوپ فو، بون چا، بان می.
دبیر اول سفارت ویتنام در بخش دیگری از صحبت های خود به نزدیکی های فرهنگی دو کشور ایران و ویتنام اشاره نمود و اظهار داشت: «علی رغم فاصله جغرافیایی، ویتنام و ایران شباهت های زیادی در تاریخ، فرهنگ و مردم خود دارند و هر دو ملت دارای تمدن های باستانی هستند. ایران، مهد تمدن باشکوه ایرانی، دارای تاریخ ۸ هزار ساله است و ویتنام نیز بالاتر از ۴۰۰۰ هزار سال میراث غنی سلسله ای دارد. همین طور هر دو کشور به مبارزات خود برای استقلال و حفظ هویت فرهنگی خود افتخار می کنند.»
او در بخش پایانی سخنرانی خود تاکید کرد: «ما می خواهیم ارتباطات تجاری در عرصه گردشگری و سفر میان دو کشور را تقویت نماییم. ویتنام و ایران با ارزش های مشترک فراوان، پتانسیل تبدیل شدن به شرکای کلیدی گردشگری را دارند. خیلی از بازدیدکنندگان ویتنامی که به ایران سفر کرده اند تحت تأثیر مناظر، فرهنگ، تاریخ، مردم و توسعه اقتصادی آن قرار گرفته اند. ما مشتاقانه منتظر تقویت بیشتر همکاریهای خود در آینده هستیم.»

گردشگران ایرانی از چهار شهر مهم ویتنام بازدید می کنند

صالح موسوی، مدیر توسعه کسب وکار آژانس مسافرتی الفبای سفر سخنران دیگر این برنامه بود. وی در صحبت های خود عنوان کرد: «هدف از برگزاری این مراسم شناخت هر چه بیشتر کشور زیبای ویتنام در صنعت گردشگریست. برای تحقق و واقعیت بخشیدن به این امر بسیار مهم توانستیم با همکاری و حمایت مجموعه های آژانس الفبای سفر و هواپیمایی معراج در دو تاریخ ۲۹ اسفند و ۸ فروردین برای نخستین بار پرواز مستقیم از تهران به «سایگون» و برگشت از هانوی به تهران را انجام دهیم.»
او در ادامه توضیح داد: «برای این دو پرواز، دو پکیج طراحی شده است؛ پکیج ۹ شب و پکیج ۸ شب اقامت در ویتنام که گردشگران عزیز کشورمان بتوانند در این سفر، از چهار شهر مهم این کشور یعنی شهرهای سایگون، هانوی، دا نانگ و یکی از عجایب هفت گانه به نام خلیج هالونگ بازدید نمایند. این مسیر را با همدلی همکاران عزیز در عرصه گردشگری در ماه ها و سال های آتی نیز ادامه خواهیم داد.»
حرمت الله رفیعی، رییس انجمن دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران و سجادی، نایب رییس انجمن دوستی ایران و ویتنام از دیگر سخنرانان این برنامه بودند.

1403/12/16
12:44:35
5.0 / 5
181
تگهای خبر: آرامش , آسم , ارز , بازار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
لینک دوستان شاپ
شاپ SHAAP