دستگاه سیل وکیوم (انواع، قیمت و معرفی شرکت سازنده)
به گزارش شاپ در ادامه با دستگاه سیل وکیوم، انواع آن و قیمت ها بیشتر آشنا خواهید شد.
به گزارش شاپ به نقل از مهر، یکی از دستگاههای فوق العاده عالی و کاربردی برای تولید کنندگان و همینطور فروشندگان مواد غذایی دستگاه سیل وکیوم است و بسته بندی خیلی از ظروف پلاستیکی بوسیله آن قابل انجام است.
قبل از بررسی جزیی در مورد این دستگاه، کاربرد و همینطور کارکرد آنرا شرح می دهیم:
دستگاه سیل وکیوم چیست؟
در ابتدا باید به این مورد اشاره نماییم که دستگاه بسته بندی سیل، با نام سیل وکیوم هم شناخته می شود. این دو دستگاه از نظر کارکرد مشابه هم هستند با این تفاوت که در دستگاه بسته بندی سیل وکیوم، همانطور که از نامش پیداست میتوان ظروف حاوی محصول را وکیوم (تخلیه هوا) کرد.
سیل وکیوم، دستگاهی است برای بسته بندی انواع ظروف غذایی استفاده می شود. کارکرد این دستگاه بدین صورت است که، دستگاه هوا را از داخل ظرف خارج می کند و با وارد کردن گاز در ظرف خاصیت نگهدارنگی به محصول می دهد و در پایان با چسباندن سلفون بر دهانه آن، بسته بندی انجام می شود.
وکیوم و تزریق گاز سبب ماندگاری بیشتر و تازگی محصولاتی همچون سالاد، گوشت، لبنیات و … می شود. این دستگاه به پمپ وکیوم مجهز است و هوای داخل بسته را تخلیه (در ظرف خلا به وجود می آورد) و سپس به جای آن گاز مخصوص نگهدارنده مانند CO2 و یا N2 را جایگزین می کند.
دستگاه سیل وکیوم کاربردهای فراوانی در صنعت مواد غذایی دارد و از آن برای بسته بندی محصولات غذایی نظیر سبزیجات، غذای های سرد و آماده (سوسیس، کالباس، الویه)، گوشت و مرغ، ترشیجات، خشکبار و … استفاده می شود.
انواع دستگاه سیل وکیوم
دستگاه سیل به سه مدل فول اتومات، اتومات، نیمه اتومات و دستی تقسیم شده و هر دستگاه با عنایت به ظرفیت تولید (خانگی، نیمه صنعتی یا صنعتی) ایجاد می شود.
دستگاه های بسته بندی صنعتی معمولا به صورت سفارشی ساخته می شوند. ازاین رو مدل هایی که در بالا به آن اشاره شد امکان دارد در هر شرکت تفاوت هایی از نظر ساختار و کارکرد داشته باشند.
شرکت آراد ماشین یکی از سازندگان موفق در حوزه ساخت دستگاه ها و ماشین آلات بسته بندی است، دستگاههای سیل این شرکت می تواند مرجعی قابل استناد برای معرفی مدلهای مختلف این دستگاه باشد. دستگاه سیل وکیوم آراد ماشین با قیمت مناسب، با مکانیزم های مختلف و متناسب با نیاز مشتری به صورت رومیزی، روتاری و خطی ساخته می شوند.
دستگاه سیل وکیوم دستی
در بسته بندی با این دستگاه، محصول مورد نظر را در محفظه مشخصی قرار می دهند و با فشار دادن اهرم یا دکمه (متناسب با دستگاه) فویل و یا سلفون بر روی محصول پرس می شود.
این دستگاه بیشتر مناسب فضاهای کوچک و خانگی است و برای ظرفیت های بالا پیشنهاد نمی گردد. قابل ذکر است که سیل دستی، نسبت به دو مدل اتومات و نیمه اتومات قیمت پایین تری دارد و پیچیدگی برای کار کردن با آن وجود ندارد.
دستگاه سیل نیمه اتوماتیک
دستگاه های سیل نیمه اتوماتیک ابعاد کوچکی دارند و مناسب برای استفاده در محیط هایی با فضای کم هستند. چسباندن سلفون بر روی دهانه ظرف با فشردن اهرم توسط اپراتور انجام می شود ولی مراحل در ارتباط با کشیدن و جمع کردن رول به صورت اتوماتیک انجام می شود.
در نظر داشته باشید که تقسیم بندی بالا از نظر خودکار بودن و یا نبودن دستگاه ها است.
دستگاه سیل وکیوم اتوماتیک
یکی از خصوصیت های خاص دستگاه سیل اتوماتیک، امکان طراحی قالب دستگاه با عنایت به نیاز و درخواست مشتریان است. این مورد سبب می شود تا بتوان از ظروف مختلف و شکیل در هر شکل و سایزی بهره برد.
دستگاه های سیل اتوماتیک قسمتی برای تنظیم درجه حرارت دارند که به همراه حسگر چشمی که در این دستگاه استفاده شده، کار را برای کاربر آسان تر و برنامه ریزی شده تر می کند. تمامی فرایندهای بسته بندی شامل تزریق گاز پرس کردن و برش سلفون به صورت خودکار و اتوماتیک بدون مداخله کاربر انجام می شود.
در نظر داشته باشید که تقسیم بندی بالا از نظر خودکار بودن و یا نبودن دستگاههای سیل می باشد. نوعی تقسیم بندی دیگر در مورد دستگاههای سیل وجود دارد که بسیار کلی تر است.
دستگاه سیل حرارتی
دستگاه سیل القایی
دستگاه سیل حرارتی
دستگاه سیل حرارتی اکثراً در جهت سیل کردن ظروف پلاستیکی یک بار مصرف مورد استفاده قرار می گیرد و عملیات بسته بندی در این دستگاه به واسطه المنت و حرارت انجام می شود.
دستگاه سیل القایی
دستگاه سیل القایی علاوه بر بسته بندی ظروف پلاستیکی، برای بسته بندی محصولات بخصوص خوراکی در ظروف شیشه ای هم استفاده می شود. شکل ظرف در این مدل باید دایره ای شکل باشد.
پرکاربرد ترین نوع این دستگاه، دستگاه سیل القایی دستی است که کاربرد آن در کارگاه ها و تولیدی های کوچک است.
در صنایع مختلف یکی از راهکارهای خیلی خوب برای درز بندی ظرف های دایره ای شکل و آب بندی آنها استفاده از مدلهای مختلف دستگاه سیل القایی است.
همچنین از این دستگاه ها برای بسته بندی بطری، دبه و لیوان هم استفاده می شود (سیل القایی دستی به صورت میانگین ۱۰۰۰ ظرف را در ساعت بسته بندی می کند که عددی فوق العاده در زمینه بسته بندی به حساب می آید).
کاربرد دستگاه سیل وکیوم در صنایع غذایی
فراورده های گوشتی (گوشت قرمز، چرخ کرده، قطعات مرغ و دیگر پرندگان)
سالادها (سالاد فصل، سالادهای رستورانی و …)
سبزیجات (به دو صورت منجمد و یا تازه)
مواد پروتئینی و سوخاری (سوسیس و کالباس، ناگت، همبرگر و محصولات دیگر)
خشکبار، شیرینی و خرما
غذاهای آماده و نیمه آماده (الویه، کشک بادمجان و مصحولات مشابه)
محصولات دریایی
ترشیجات و شوری جات
مواد لبنی
همانطور که در بالا اشاره نمودیم، دستگاههای سیل وکیوم مانند دستگاههای کاربردی دیگر، دارای انواع مختلف و گوناگونی هستند. در اماکن مختلف، از استفاده در خانه گرفته تا کارخانجات صنعتی بزرگ. به علت همین تنوع بسیار بالا، قیمت دستگاه سیل وکیوم متغیر است.
برای تهیه این دستگاه باید اول به نیاز خود پی ببرید و در ادامه متناسب با آن، دستگاه مورد نظر را تهیه و استفاده نمایید.
برای آشنایی با مدلهای دیگر دستگاه بسته بندی سیل وکیوم به شما پیشنهاد می نماییم تا به سایت شرکت آراد ماشین(aradmachinery) رجوع کنید. مشخصات و فیلم کارکرد هر دستگاه را مشاهده کنید و در صورتیکه به این دستگاه نیاز دارید از مشاوره های تخصصی و مجانی این شرکت بهره مند شوید.
منبع: شاپ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب