مدیركل تعاون، كار و رفاه اجتماعی لرستان:

خانه كارگر مركز فرماندهی جامعه كارگری است

خانه كارگر مركز فرماندهی جامعه كارگری است

شاپ: لرستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان اظهار داشت: خانه کارگر مرکز فرماندهی جامعه کارگری است.


علی آشتاب در دیدار با مسئولین خانه کارگر به مناسبت هفته کارگر که امروز هشتم اردیبهشت ماه صورت گرفت، اظهار نمود: خانه کارگر مرکز فرماندهی جامعه کارگری است و این مرکز فرماندهی بایستی با درک درست از شرایط اقتصادی کشور را داشته باشد چون اکنون در یک جنگ تمام عیار با استکبار هستیم و در این جنگ اقتصادی نخستین سربازان خط مقدم مقابله با این جنگ کارگران هستند.
وی اشاره کرد: کارگران جز عوامل مؤثر بر تولید هستند اگر شرکای اجتماعی که کارگر، کارفرما و دولت هستند بعنوان سه ضلع مؤثر بر تولید در نظر گرفته شوند کارگران یکی از اضلاع مؤثر هستند و نقش اساسی در تولید، مقابله با تحریم ها و رفع مسائل و مشکلات در کشور را دارند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان اشاره کرد: اتاق فرماندهی جامعه کارگری که خانه کارگر هست باید خدمات نظام و دولت را برای جامعه کارگران شاغل و بازنشسته به درستی بیان کند.
آشتاب با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری، افزود: ممکنست جایی به علت محدودیت های سیستمی خبر این خدمات به گوش فرد شاغل و بازنشسته نرسد و تصور ایجاد شود که برای رفع مسائل و مشکلات جامعه کارگری تلاش نمی کنند ولی خانه کارگر باید این خدمات را بیان کند.
وی بیان کرد: امروز جامعه کارگری همراه و همدل را در سطح استان داریم که به درک درست از شرایط اقتصادی بر می گردد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان افزود: این مهم برای همه ما جا افتاده که بایستی همراه و همدل برای حل مسائل حرکت نماییم و جامعه کارگری جز لاینفک وجودی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
آشتاب عنوان کرد: افتخار وزارت کار هم به وجود کارگران است و اعتبار وزارت، کارگران هستند و امروز با افتخار باید اعلام نماییم که خادم جامعه کارگری هستیم و در عمل نیز این مساله را اثبات نماییم.
وی اظهار نمود: اعتقاد ما بر این هست هرچقدر برای جامعه کارگری کار شود کم است چون حیات اقتصادی یک کشور در گرو خدمات و زحمات آنها است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان اشاره کرد: اگر بخواهیم یک تولید رقابتی داشته باشیم که در تولید محصولات مشابه و خارجی موفق باشد باید نیروی کار را توانمند کرد که دغدغه معیشت و زندگی را نداشته باشد.
آشتاب اشاره کرد: در سالهای قبل تصمیمات خوبی از طرف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گرفته و دولت به فکر جامعه کارگری است و این افزایش ۳۹ درصد افزایش حقوق اتفاق خوبی بود که صورت گرفت.
وی افزود: هرچند می دانیم که نیاز واقعی مردم بیشتر از این است اما مهم این است که نیت و هدف وزارت کار خدمت به جامعه کارگری است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان بیان کرد: در امتداد همسان سازی حقوق بازنشستگان نیز چند مرحله انجام شد بااینکه به نقطه ایده ال هنوز نرسیده ایم.
آشتاب افزود: امروز تشکل های کارگری و کارفرمایی حضور فعال در کانون های تصمیم گیری و تصمیم سازی در سطح استان دارند که این نیز نشات گرفته از تعاملی است که بین دستگاه های وزارت کار با تشکل های کارگری است.
وی اظهار نمود: امیدوار به این هستیم در سال ۱۴۰۰ شاهد کاهش مشکلات کارگران به ویژه کارگران ساختمانی باشیم.
آشتاب اضافه کرد: ساخت یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکن در کشور در دستور کار وزارت راه و شهرسازی است که به مفهوم این است که این بخش از کارگران ساختمانی دغدغه اشتغال و درآمد آنها حل خواهد شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با اشاره به قراردادهای موقت، اضافه کرد: قراردادهای موقت قسمتی از قانون است و تا زمانی که قانون هست مکلف به اجرای قانون هستیم اما همین قانون باید درست نظارت و هدایت و از سوءاستفاده ها جلوگیری شود.
آشتاب اشاره کرد: بازرسی ها باتوجه به شرایط کرونائی کاهش نیافته بلکه افزایش هم داشته اما کیفیت بازرسی ها باید بیشتر شود.
وی اشاره کرد: باید دعاوی کارگر و کارفرما را در سایه تعامل و سازشی حل نماییم، در سال قبل ۶۱ درصد دعاوی سازشی حل شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان افزود: تلاش خواهیم کرد در بحث قراردادها نظارت بیشتری صورت گیرد اما حیات یک بنگاه باید به مفهوم عام آن حفظ شود.
آشتاب بیان کرد: کارگر و کارفرما ملزم همدیگر هستند کارگر به علت اینکه جز عوامل تولید هست باید این مساله بیشتر مدنظر قرار گیرد.
وی افزود: اعمال مشوق ها برای ایجاد اشتغال و کاهش قیمت های تمام شده در بنگاه های اقتصادی را به جد دنبال خواهیم کرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان اظهار نمود: هم اکنون فضای کارگری تعاملی است.




منبع:

1400/02/09
21:25:55
5.0 / 5
1125
تگهای خبر: تولید , خدمات , دستگاه , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲