کاهش واسطه ها برای توزیع گوشت ارزان تر
به گزارش شاپ، یک مسئول صنفی اظهار داشت: مردم باید گوشت را با قیمت واقعی، بدون واسطه و از شبکه ای پاسخگو دریافت نمایند.
به گزارش شاپ به نقل از مهر، انجمن صنفی کارفرمایی توزیع کنندگان فرآورده های گوشتی خام استان تهران درحال تحولات بنیادینی در ساختار، ماموریت و قلمرو فعالیت خود است. طرحی که هدف آن، گذار از توزیع صرف به مدیریت تخصصی زنجیره تأمین و توزیع گوشت در سطح ملی است.
احمد شاد، دبیر انجمن صنفی کارفرمایی توزیع کنندگان فرآورده های گوشتی خام استان تهران با تشریح ابعاد این تحولات اظهار داشت: بازار امروز نیازمند نگاه نو و ساختاری هماهنگ تر است. ما به نقطه ای رسیده ایم که نقش صنف نباید فقط محدود به توزیع باشد. بنابراین، توسعه جغرافیای فعالیت از سطح استانی به سراسر کشور و تدوین سیاست هایی نو برای مشارکت ساختاری در تنظیم بازار از برنامه های این انجمن است.
وی با اشاره به اینکه مردم باید گوشت را با قیمت واقعی، بدون واسطه و از شبکه ای پاسخگو دریافت نمایند، اضافه کرد: هیچ نهادی به تنهایی نمی تواند بار مدیریت بازار را به دوش بکشد. حذف واسطه های زائد، دفاع از تولید داخلی، واردات هدفمند در مواقع ضرورت و ایجاد زنجیره ای هوشمند و شفاف ماموریت این انجمن است.
بنا بگفته این مسئول صنفی، حضور رسانه قسمتی از تعهد انجمن به پاسخگویی است و نشانه ای از بلوغ دوطرفه و مسئولیت پذیری متقابل خواهد بود.
به اجمال، وی با اشاره به این که مردم باید گوشت را با قیمت واقعی، بدون واسطه و از شبکه ای پاسخگو دریافت نمایند، افزود: هیچ نهادی به تنهایی نمی تواند بار مدیریت بازار را به دوش بکشد. بنا بگفته این مسئول صنفی، حضور رسانه قسمتی از تعهد انجمن به پاسخگویی است و نشانه ای از بلوغ دوطرفه و مسئولیت پذیری متقابل خواهد بود.
منبع: shaap.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم در مورد این مطلب نظر دهید