بسته بندی محصولات غذایی با دستگاه سیل وکیوم تری سیلر

بسته بندی محصولات غذایی با دستگاه سیل وکیوم تری سیلر

شاپ: در این مطلب می خواهیم در مورد خاصیت های لازم برای بسته بندی محصولات خوراکی صحبت نماییم و پس از آن به سراغ بررسی بسته بندی سیل وکیوم و معرفی انواع دستگاه های سیل وکیوم برویم.



به گزارش تجاری خبرگزاری مهر، زمانی بود که برای فروش محصولات غذایی، تنها تولید همان محصول کافی بود. یعنی کسی که یک محصول غذایی را لازم داشت، نگاهی به سر و شکل محصول می کرد و اگر از کیفیت کار راضی بود، محصول را می خرید. هنوز هم دستفروش محصولات غذایی در همین تهران خودمان پیدا می شود. این دستفروش ها مزیت رقابتی خودشان را روی قیمت پایین و در دسترس بودن کالا قرار می دهند.
به عنوان مثال کسی که باید چند ساعت در مترو باشد و حالا گرسنه است، شاید از ساندویچ های دستی ارزان خرید کند. اما همین فرد وقتی که وارد فروشگاه می شود و می خواهد یک محصول خوراکی تهیه نماید، به احتمال خیلی زیاد درگیر مقایسه کالاهای مختلف می شود. بسته بندی کالاها، وزن و قیمت شان را بررسی می کند و در نهایت محصولی را انتخاب می کند که میانگین امتیازش در هر سه بخش بیش از بقیه باشد. با اینحال یک بسته بندی زیبا و کاربردی در بیشتر مواقع می تواند تأثیر زیادی روی دیگر بخش های انتخاب یک محصول بگذارد.
در این مطلب می خواهیم در مورد خاصیت های لازم برای بسته بندی محصولات خوراکی صحبت نماییم و پس از آن به سراغ بررسی بسته بندی سیل وکیوم و معرفی انواع دستگاه های سیل وکیوم برویم.
پیشنهاد: استعلام قیمت و خرید دستگاه تری سیلر سیل وکیوم تمام اتومات مناسب برای انواع مواد پروتئینی، آبزیان، سبزیجات، انواع سالاد، خشکبار، خرما، ترشیجات، پنیر، بستنی و غیره
ویژگی های ضروری برای بسته بندی محصولات خوراکی
فروشندگان گاهی تعجب می کنند که یک کالا با بسته بندی جذاب از محصولات مشابه بیشتر فروش می رود. تعجب فروشندگان وقتی بیشتر می شود که می بینند این محصول با وجود تازه کار بودن و وزن کمترش نسبت به محصولات رقیب، فروش بهتری دارد. و این دقیقاً معجزه بسته بندی در دنیای مدرن است.
در دنیایی که تعداد محصولات مشابه آنچنان زیاد است که مشتری به آسانی بین این همه کالا گیج می شود، رقابت خیلی دشوار است. محصولی می تواند برنده باشد که هم زمان با رعایت استانداردهای بهداشتی و کیفیت، در بسته بندی نیز حرفی برای گفتن داشته باشد. به همین جهت خیلی از شرکت های تراز اول و قدیمی محصولات خوراکی دست به کار شده اند و واحدهای حرفه ای بسته بندی و برندینگ تأسیس کرده اند. گامی که می تواند در فروش هر چه بیشتر محصولات تأثیر زیادی به وجود بیاورد.
با این وجود محصولات خوراکی یک تفاوت اساسی با دیگر محصولات دارند. آن هم این که این محصولات به غیر از بهره مندی از زیبایی، باید از نوعی از بسته بندی استفاده کنند که کیفیت محصول را در دراز مدت مانند روز اولش نگه دارد.
پیشنهاد: استعلام قیمت وخرید دستگاه شیرینگ تونلی خدمات بعد از فروش قیمت ویژه
تصور کنید یک بسته بیسکویت با بسته بندی جذاب تهیه کرده اید و برای هدیه به یک مهمانی مهم برده اید اما وقتی در مهمانی، یکی از بیسکویت ها را برمی دارید، متوجه می شوید که بیسکویت به سفتی سنگ است و مزه آهن زنگ زده می دهد. با چنین اتفاقی، احیانا تا دیگر از آن برند محصولی نمی خرید و شاید حتی هر جا هم بروید از تجربه تلخ تان بگویید.
این اثرگذاری بسته بندی در برندینگ محصول است. بخشی که می تواند در رشد صعودی محصول نقش اساسی داشته باشد یا حتی یک شبه اعتبار برند را از عرش به فرش بکشد.
پیشنهاد: استعلام قیمت و خرید دستگاه بسته بندی نادی پک در مدلهای نیمه اتومات، تمام اتومات و رومیزی

شما به عنوان صاحب کسب وکار یا کسی که می خواهید بتازگی وارد صنعت پر سود بسته بندی شوید باید در نظر باشید که هر نوع بسته بندی مناسب برای محصولات خوراکی باید بتواند در این بخش ها به شکل مناسبی عمل کند:
۱. زیبایی شناسی
زیبا بودن تعریف های مختلفی دارد. قبل از هر چیز باید شخصیت برند و مشتری خودرا ترسیم کنید. برای این کار می توانید از متخصصان گرافیست و بازاریابی کمک بگیرید. با طراحی این دو موضوع مهم تازه می توانید متوجه شوید که تعریف زیبایی برای محصول شما چیست؟ گاهی استفاده از طراحی مینیمال به کار شما زیبایی می بخشد و گاهی اتفاقاً لازم است که طراحی محصول شما کمی شلوغ باشد. همه چیز به شخصیت برند و مشتری های شما برمی گردد.
۲. میزان ماندگاری محصول
این مورد هم ربط مستقیم به دو موضوع دارد: الف) نوع محصول خوراکی شما
بسیاری از محصولات خوراکی مانند شکلات قابلیت ماندگاری بیشتری دارند. اما به عنوان مثال به جهت اینکه بتوانید طعم و تازگی کیک را حفظ کنید به صورتی از بسته بندی نیاز دارید که تا حد ممکن هوا وارد آن نشود. ب) میزان زمانی که انتظار دارید در بسته بندی بماند
این مورد هم یکی از دردسرهایی است که صاحبان صنایع خوراکی با آن دست و پنجه نرم می کنند. به عنوان مثال، اگر قرار باشد که بیسکویت تولیدی شما به تمام شهرهای ایران ارسال شود، بسته بندی آن باید بتواند در آب و هوای مختلف و در زمان طولانی باربری، طعم و بوی محصول را حفظ کند. همین طور باید آنقدر مقاوم باشد که بیسکویت هنگام حمل و نقل خورد نشود. در چنین شرایطی مشاوره با یک متخصص بسته بندی می تواند کمک بسیار زیادی کند.
بررسی بسته بندی سیل وکیوم
یکی از راه هایی که می توان از حفظ کیفیت محصول در راه کارخانه تا فروشگاه و رسیدن به دست مشتری اطمینان پیدا کرد، استفاده از بسته بندی هایی است که از ورود هوا به محصول پیشگیری کند. به این شکل کیفیت محصول تا حد زیادی حفظ می شود. از بهترین روش های بسته بندی برای رسیدن به چنین هدفی، استفاده از بسته بندی سیل وکیوم است. این نوع بسته بندی ها با بهره گیری از تکنولوژی خارج کردن هوا از بسته بندی به این کار کمک می کنند. همین طور در صورت نیاز می توانند گازهای نگهدارنده ای مانند CO۲ و N۲ را وارد بسته بندی محصول کنند؛ بدین سان ماندگاری محصولات شما به شکل چشم گیری افزایش می یابد.
بررسی انواع دستگاه سیل وکیوم
دستگاه های زیادی برای بسته بندی سیل وکیوم وجود دارد. متناسب با تعداد تولید و میزان هزینه ای که برای این بخش از محصولات خود در نظر گرفته اید، می توانید دستگاه مناسب خودرا پیدا کنید. در این بخش به معرفی سه نوع دستگاه سیل وکیوم می پردازیم.

سیل وکیوم تمام اتومات NPR۱۰۰۰
دستگاه سیل وکیوم تمام اتوماتیک NPR۱۰۰۰ با بهره بردن از قابلیت وکیوم و تزریق گاز (MAP) با قالب خطی عمل می کند. این دستگاه که از سیستم وکیوم بهره می برد با روش خلاءسازی، محیط مناسب و ماندگاری برای محصولات غذایی شما فراهم می آورد.
دستگاه سیل وکیوم تمام اتوماتیک NPR۱۰۰۰ توانایی بسته بندی ۸ تا ۱۲ محصول در دقیقه را دارد. قابلیت جمع آوری ضایعات فیلم در آخر خط دستگاه، استفاده از آنرا بمراتب آسان تر و سریع تر کرده است.
سیل وکیوم روتاری (نیمه اتومات) NPR۲۰۰
دستگاه سیل وکیوم نیمه اتومات NPR۲۰۰ نیز قابلیت وکیوم و تزریق گاز (MAP) را دارد اما با قالب چرخشی عمل می کند؛ برای جلوگیری از هدر رفتن وقت، دستگاه از سیستم قالب دو بخشی گردان بهره می برد؛ همان زمانی که دستگاه درحال بسته بندی محصول است، اپراتور می تواند بسته بعدی را در قالب روبرویش قرار دهد تا روند بسته بندی با نهایت سرعت صورت گیرد.
سیل وکیوم رومیزی NPR۱۰۰
دستگاه سیل رومیزی NPR۱۰۰ به کار بسته بندی محصولاتی می آید که نیاز به ماندگاری کمتری دارد. نوع عملکرد این دستگاه با بهره گیری از قالب کشویی است. اپراتور متناسب با قالب، ظرف را در کشوی دستگاه می گذارد؛ با بستن کشو، دستگاه روند بسته بندی محصول را شروع می کند. دستگاه سیل رومیزی NPR۱۰۰ در هر دقیقه، توانایی بسته بندی ۱۰ تا ۱۵ جعبه را دارد.
سخن پایانی
در این مطلب از ضروت توجه به بسته بندی محصولات غذایی گفتیم. به عنوان صاحب کسب وکار یا کسی که می خواهد وارد این عرصه شود لازم است که به این نکات توجه ویژه ای داشته باشید.
متناسب با نیاز کارگاه یا کارخانه تان و باتوجه به قابلیت های انواع دستگاه سیل وکیوم، می توانید دستگاه مناسب خودتان را انتخاب کنید. در نظر داشته باشید، همانجور که در این مطلب گفتیم، بسته بندی از مهم ترین بخش های تولید هر محصولی است؛ چونکه یک بسته بندی جذاب و کاربردی می تواند آبروی برند شما را حفظ کند و موجب شود فروشی چند برابر رقیب ها داشته باشید.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.


منبع:

1401/05/20
12:22:05
5.0 / 5
689
تگهای خبر: ارز , استاندارد , بازار , برند
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
شاپ SHAAP