جزییات جریمه کرونائی رانندگان و مسافران جاده ای

جزییات جریمه کرونائی رانندگان و مسافران جاده ای

شاپ: برمبنای طرح محدودیت هوشمند کرونا که مقرر است از یکشنبه هفته آتی اجرائی شود، مقرر شده تا مردم در سفرهای جاده ای حتی با وسایل نقلیه شخصی شان جریمه شوند، اگر واکسینه نشده باشند یا کرونای آنها مثبت شده باشد.



به گزارش شاپ به نقل از ایسنا، طرح محدودیت و کنترل هوشمند کرونا که قرار بود با تاخیر دو هفته ای از نیمه ماه جاری، اجرائی شود، بگفته وزیر کشور مقرر است از یکشنبه هفته آتی یعنی ۲۱ آذر شروع شود. در قالب این طرح، محدودیت های هوشمند در قالب پنج مرحله در زمینه های مختلف اجرائی می شود که یکی از آنها ترددهای بین شهری است.

احمد وحیدی، وزیر کشور در جلسه روز گذشته قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا از شروع اولین فاز طرح هوشمند بیماری کرونا در دستگاه های اجرائی آگاهی داد و اظهار داشت: گام نخست طرح مدیریت هوشمند از شنبه درباره سازمان های اجرائی اعمال می شود.

وی درباره مراحل اجرائی طرح هوشمند کرونا تحت عنوان سامانه امید اضافه کرد: دستگاه های اجرائی، حمل و نقل درون شهری، واحدها و کارهای صنفی، حمل و نقل برون شهری و تردد خودرو های شهری، علمی و تحقیقاتی و آموزشی پنج مرحله اجرای طرح مدیریت هوشمند بیماری در بستر سامانه امید هستند که در جلسه امروز این مراحل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

از سوی دیگر محسن فرهادی - معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت- در گفت و گو با ایسنا جزییات اجرا و جرایم متخلفان در طرح محدودیت هوشمند کرونا در زمینه ترددهای بین شهری را اینطور تشریح کرد: زمینه اجرای طرح بر سامانه استوار است؛ یعنی کنترل ها سامانه ای و الکترونیک است بطور مثال اگر مقرر است به سینما برویم باید واکسن زده باشیم و در صورتی بوسیله سایت به ما بلیط فروخته می شود که با ارائه کد ملی یا QR کد کارت واکسن ثابت نماییم واکسن تزریق کرده ایم. یا در مثال بعدی زمانی می توانیم بلیط هواپیما، قطار یا اتوبوس بخریم که سامانه، تزریق واکسن و بیمار نبودن فرد را تایید کند.

وی با اشاره به این که ترددهای بین استانی هم شامل طرح محدودیت هوشمند کرونا می شود، اضافه کرد: زمانی افراد می توانند با ماشین شخصی تردد کنند که در صورت قرمز یا نارنجی بودن یک شهر، واکسیناسیون را انجام داده باشند و رصد خودرو ها بوسیله پلاک آنها انجام می شود.

فرهادی افزود: اگر شهری قرمز باشد و فردی بخواهد به آن سفر کند باید وارد سامانه الکترونیک پلیس راهور شود و کد ملی را ثبت کند و اگر واکسن تزریق کرده باشند و بیمار نباشند اجازه سفر خواهند داشت و اگر اجازه سفر صادر نشود و سفر کنید مانند گذشته جریمه اعمال می شود که قابلیت دوبرابر شدن هم دارد. این قانون مشمول صاحب ماشین می شود و سرنشینان کنترل نمی شوند.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اعلام نمود: از طرفی مقرر است بصورت رندوم چک پلیس در راه هم ماشین هایی را بررسی کند که در این شیوه سرنشین ها هم کنترل می شوند. جرایم در قسمت ترددها در صورت عدم رعایت نکات ذکر شده اعمال می شود. ورود بدون اعلام کد ملی به سامانه پلیس راهور به شهر قرمز یک میلیون تومان، شهر نارنجی ۵۰۰ هزارتومان و شهر زرد ۲۰۰ هزارتومان است.

بر این اساس مردم در سفرهای جاده ای شان از هفته آتی مراقب باشند که در صورت واکسینه نشدن یا مثبت بودن نتیجه تست کرونای شان نمی توانند به خیلی از شهرهای ایران سفر کنند و در صورت انجام سفر حتی با خودرو های شخصی جریمه خواهند شد. چونکه برمبنای آخرین آمار انتشار یافته از طرف وزارت بهداشت در ابتدای هفته جاری دو شهرستان در وضعیت قرمز، ۹ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۵۳ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۸۴ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند و به همین دلیل جریمه ها محاسبه می گردد.





منبع:

1400/09/17
10:09:52
5.0 / 5
1020
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیماری , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱