افت ۵۰ درصدی فروش زولبیا و بامیه به علت افزایش قیمت
به گزارش شاپ، یک مقام صنفی اظهار داشت: برمبنای آمار و بررسی هایی که در دو سه روز گذشته انجام داده ایم، نزدیک به ۵۰ درصد کاهش در میزان تولید و فروش نسبت به مدت مشابه سال قبل مشاهده می شود.
علی بهره مند، رییس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران در گفتگو با گزارشگر مهر درباره ی وضع بازار زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان اظهار داشت: با عنایت به جراحی اقتصادی که از طرف دولت انجام شد و به دنبال آن افزایش قابل توجه قیمت مواد اولیه صنف قنادی را شاهد بودیم، متاسفانه امسال با کاهش چشم گیر در میزان تولید و فروش مواجه بوده ایم.
وی اضافه کرد: برمبنای آمار و بررسی هایی که در دو سه روز گذشته انجام داده ایم، نزدیک به ۵۰ درصد کاهش در میزان تولید و فروش نسبت به مدت مشابه سال قبل مشاهده می شود.
به گفته او، این افت به سبب افزایش هزینه های تولید، کاهش قدرت خرید مردم و نوسان در بازار مواد اولیه رخداده است.
گفتنی است، برای سالجاری قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه برای واحدهای درجه یک، ۴۹۵ هزارتومان و برای واحدهای درجه دو ۴۴۵ هزارتومان تعیین شد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم در مورد این مطلب نظر دهید