طلا یک قدم تا 5600 دلار
شاپ: در معاملات ساعات گذشته بازار جهانی فلزات گرانقیمت قیمت طلا 3.2 درصد دیگر بالا رفت و تا فتح قله 5600 دلاری فقط چند قدم فاصله دارد.
به گزارش شاپ به نقل از خبرگزاری مشرق
به نقل از کیتکو، در معاملات ساعات گذشته بازار جهانی فلزات گرانبها قیمت طلا ۳.۲ رشد کرد و به مرز ۵۶۰۰ دلار در هر انس رسید؛ به همین دلیل هر انس طلا هم اینک با قیمت ۵ هزار و ۵۸۷ دلار درحال معامله است که نسبت به روز گذشته ۱۷۲ دلار افزایش داشته است.
قیمت کنونی نسبت به یک ماه پیش ۲۸ درصد و نسبت به یک سال پیش ۱۰۲ درصد افزایش داشته است؛ طلا همینطور از آغاز سال ۲۰۲۶ نزدیک به ۲۰ درصد رشد قیمت را تجربه کرده است.
قیمت جهانی نقره هم امروز رکورد زد و با ۳.۳ درصد افزایش به ۱۱۹.۸۹ دلار در هر انس رسید.
پلاتین و پالادیوم هم به ترتیب ۸۲ و ۴۳ دلار در هر اونس افزایش قیمت داشتند و به ۲هزار و ۷۸۶ دلار و ۲ هزار و ۸۷ دلار در هر انس رسیدند.
به گزارش رویترز، تلاش سرمایه گذاران برای ایمن کردن دارایی های خود از راه خرید طلا در کنار بالا گرفتن تنش های ژئوپلیتیک در خیلی از مناطق جهان همچون مهم ترین علل بالا رفتن قیمت طلا به شمار می روند.
پیتر گرنت، معاون رئیس موسسه زانر متالز، بر این باور است که طلا با تقاضای بیش از اندازه مواجه می باشد اما هنوز در مقابل اصلاح قیمت صدمه پذیر است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم در مورد این مطلب نظر دهید