تعاون روستایی ۶۳۰ هزار تن گندم کشور را خریداری کرد

تعاون روستایی ۶۳۰ هزار تن گندم کشور را خریداری کرد

شاپ: مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از خرید 630 هزار تن محصولات کشاورزی استان خوزستان توسط تعاون روستایی آگاهی داد.



به گزارش شاپ به نقل از مهر، محمدرضا طلایی، مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در بازدید از روند خرید محصولات کشاورزی استان خوزستان اظهار داشت: باتوجه به اهمیت استان خوزستان در برداشت اولیه محصولات کشاورزی، در کمتر از دو ماه ۳ محصول اساسی کشور در این استان با مباشرت بخش خصوصی و نظارت دولت خریداری می شود. خوشبختانه با تدابیر استاندار و مدیران استان، کل محصول ارائه شده توسط کشاورزان تحویل گرفته شده است.
وی با اشاره به واگذاری خرید دانه های روغنی به بخش خصوصی این اقدام را باارزش دانسته و اظهار داشت: این روند از استان خوزستان شروع شده و در سطح کشور ادامه خواهد یافت. سازمان تعاون روستایی مسئولیت تحویل این محصولات را بر عهده دارد و تاکنون کل محصول ارائه شده تحویل گرفته شده است. تا حالا ۸۰ درصد از محصول توسط بخش خصوصی خریداری و حمل شده و ۲۰ درصد باقیمانده نیز در مدت ۴۸ ساعت آینده باید منتقل شود تا از فسادپذیری محصول کلزا جلوگیری شود.
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به خرید گندم در استان خوزستان اظهار داشت: این استان تجربه ارزشمندی در تولید و خرید گندم دارد. تا به این لحظه، ۷۵۰ هزار تن از یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن محصول تولیدی استان خریداری شده که از این میزان ۶۳۰ هزار تن آن توسط سازمان تعاون روستایی و ۱۲۰ هزار تن باقی توسط شرکت غله خریداری شده است.»
طلایی با تکیه بر پیگیری روزانه مسئولان استان، نمایندگان مجلس و وزیر جهاد کشاورزی برای پرداخت وجوه محصولات خریداری شده اشاره کرد: این مساله دغدغه همه مسئولان همچون رییس جمهور و وزیر جهاد کشاورزی است و با تدابیر اتخاذ شده، تعهدات پرداختی بموقع صورت خواهد گرفت.


1404/02/14
10:23:15
5.0 / 5
55
تگهای خبر: ارز , تولید , محصولات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱
لینک دوستان شاپ
شاپ SHAAP