معرفی بزرگ ترین غول های تجارت الکترونیک در جهان!

معرفی بزرگ ترین غول های تجارت الکترونیک در جهان!

به گزارش شاپ در ادامه به معرفی بزرگترین ای کامرس های دنیا که خدماتی مثل تراکنش های کسب و کار به مشتری، تراکنش های کسب و کار به کسب و کار، خدمات مشتری به مشتری و.. به کاربران عرضه می دهند، می پردازیم.



به گزارش شاپ به نقل از مهر، بزرگ ترین کسب و کارهای E-commerce در سطح دنیا کدامند و در چه حوزه هایی فعالیت می کنند؟ با ما همراه باشید تا نگاهی داشته باشیم به بزرگ ترین ای کامرس های جهان.
۱- شرکت معروف Amazon
شرکت آمریکایی Amazon، هم اکنون، پرسودترین شرکت فعال در حوزه تجارت الکترونیک و بزرگترین کسب وکار اینترنتی در سطح دنیا است. این شرکت، بیشترین درآمد را در سطح دنیا دارد و تنها در نیمه اول سال ۲۰۲۱، چیزی حدود ۱۱۳ میلیارد دلار درآمد داشته کسب کرده است.
آمازون، یک شرکت بین المللی فعال در حوزه فناوری است که دفتر مرکزی آن در شهر سیاتل ایالت واشنگتن آمریکا قرار دارد. این شرکت در حوزه های ای کامرس، رایانش ابری، رسانه های دیجیتال و هوش مصنوعی، تخصص دارد.
شرکت آمازون، بعنوان یک بازار آنلاین، یکی از بزرگ ترین تأمین کنندگان خدمات هوش مصنوعی، یک پلت فرم رسانه ای و یک پلت فرم رایانش ابری، بدون شک و با اختلاف بسیار زیاد، رتبه اول را در فهرست معرفی بزرگترین ای کامرس های دنیا به خود اختصاص می دهد.
برای مشاهده آگهی های استخدام در دیجی کالا کلیک کنید.
۲- شرکت بین المللی Alibaba
رتبه دوم در لیست معرفی بزرگترین ای کامرس های دنیا، در اختیار گروه علی بابا است. Alibaba یک شرکت بین المللی چینی متخصص در حوزه های ای کامرس، اینترنت، خرده فروشی و فناوری است. این شرکت، در سال ۱۹۹۹ در شهر هوانگجو استان ژجانگ چین تاسیس شد و کار خودش را با خدمات فروشگاهی از راه پرتال های وب و سیستم های پرداخت الکترونیکی، موتورهای جستجوی خرید و خدمات رایانش ابری، شروع کرد.
گروه علی بابا در سال ۲۰۱۷، از Hema رونمایی کرد؛ یک زنجیره خرده فروشی که در آن، مشتریان می توانند به صورت آنلاین خرید کرده و محصول خویش را زیر ۳۰ دقیقه، دریافت نمایند. شرکت علی بابا با درآمد حدود ۷۲ میلیارد دلار آمریکا، یکی از بزرگ ترین شرکت های فعال در حوزه تجارت الکترونیک در سطح دنیا است.
بخش های اصلی کسب وکار علی بابا عبارتند از:
ای کامرس
رایانش ابری
رسانه های دیجیتالی و سرگرمی
ابتکارات
بخش ای کامرس علی بابا شامل چندین خرده فروشی دیجیتالی و مارکت پلیس عمده فروشی است. این شرکت با فراهم آوردن خدمات بازاریابی، حق عضویت، سیستم های مدیریت مشتری، فروش محصولات، کارمزد تراکنش و کارمزد خدمات نرم افزاری، درآمدزایی می کند. بیشترین درآمد علی بابا از راه ای کامرس تأمین می شود.
۳- شرک ای کامرس Rakuten
بزرگ ترین شرکت ای کامرس در کشور ژاپن، شرکت Rakuten واقع در توکیو است. این شرکت که تاریخ تأسیس آن به سال ۱۹۹۷ باز می گردد، در حوزه هایی مثل خدمات مالی، محتوای دیجیتالی و خدمات ارتباطی مثل اپلیکیشن های پیامرسان، فعالیت دارد. در واقع، پیامرسان وایبر که تا چند سال پیش در کشور ما بسیار محبوب بود، به شرکت Rakuten، تعلق داشت. این شرکت، بیشتر از ۲۰ هزار نفر پرسنل دارد و در نزدیک به ۳۰ کشور جهان، فعالیت می کند.
معمولاً از Rakuten، تحت عنوان آمازون ژاپن نام برده می شود. حوزه های فعالیت شرکت Rakuten به شرح زیر هستند:
ای کامرس:
Rakuten Ichiba
Rakuten.com
Rakuten.uk.com
Rakuten.fr
پیام رسان وایبر
تحویل غذا
رزروهای مسافرتی
خدمات مالی
سایت های محتوای دیجیتالی و پرتال اینترنتی
بازاریابی و تحلیل داده
خدمات موبایل
۴- فروشگاه اینترنتی eBay
شرکت eBay، اساسا یکی از خوشنام ترین شرکت ها در لیست معرفی بزرگترین ای کامرس های دنیا است. این شرکت آمریکایی واقع در شهر سن خوزه در ایالت کالیفرنیا آمریکا، امکان تراکنش های کاربر به کاربر و تراکنش های بین کاربر و شرکت را فراهم می آورد.
این شرکت که در سال ۱۹۹۵ تأسیس شده است، در سال ۲۰۲۰، بیشتر از ۱۰ میلیارد دلار آمریکا، درآمد داشت و سرمایه بازار آن بیشتر از ۴۰ میلیارد دلار بود.
۵- فروشگاه اینترنتی پوشاک Zalando
شرکت Zalando نخستین شرکت اروپایی در لیست معرفی بزرگترین ای کامرس های دنیا و یکی از بزرگ ترین توزیع کنندگان پوشاک در سطح اروپا است. این شرکت آلمانی که دفتر مرکزی آن در شهر برلین واقع شده، از یک پلت فرم آنلاین برای فروش کفش و لباس استفاده می نماید. این شرکت که در سال ۲۰۰۸ تاسیس شده، دفاتری در سرتاسر اروپا دارد و با بیشتر از ۱۵ هزار نفر پرسنل و درآمد نزدیک به ۸ میلیارد دلار آمریکا در سال ۲۰۲۰، رتبه هشتم شرکت های فعال در حوزه تجارت الکترونیک در دنیا را به خود اختصاص می دهد
دیگر ای کامرس های بزرگ دنیا
بسیاری از شرکت های تجارت الکترونیک جدید، به جهت اینکه بتوانند با غول های این حوزه رقابت کنند، در ابتدا، به صورت کاملاً تخصصی، فعالیت دارند. برای مثال، فروشگاه آمریکایی Etsy، منحصراً به فروش عتیقه جات و مصنوعات دستی می پردازد. همچنین، شرکت بریتانیایی ASOS که در سال ۲۰۰۰ تأسیس شده، صرفا در زمینه پوشاک فعالیت دارد.
جمع بندی
با افزایش اینترنتی شدن زندگی مردم و فعالیت ها کسب وکارها، حوزه ای جدید از کسب وکار اینترنتی به نام تجارت الکترونیک یا ای کامرس راه افتاده و روز به روز، درحال رونق گرفتن است.
شرکت آمریکایی آمازون، با اختلاف، بزرگ ترین شرکت ای کامرس در سطح دنیا است. پس از آمازون هم چندین شرکت چینی قرار دارند که به لطف جمعیت بالای چین و پیشرو بودن این کشور در حوزه فناوری، توانسته اند جایگاه کنونی را در این معرفی بزرگترین ای کامرس های دنیا، داشته باشند. شرکت هایی از آلمان، کره جنوبی، هند و ژاپن هم در لیست بزرگ ترین کسب و کارهای تجارت الکترونیک در جهان قرار دارند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

1400/08/24
23:33:21
5.0 / 5
1029
تگهای خبر: اینترنت , بازار , خدمات , سایت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
شاپ SHAAP