دانشگاه علم و فرهنگ، رتبه یك نوآوری كشور

دانشگاه علم و فرهنگ، رتبه یك نوآوری كشور

دانشگاه علم و فرهنگ در تلاش است تا در چارچوب دانشگاه نسل سوم و دانشگاه كارآفرین نقش جدی تری در آموزش های نوین، ایجاد اشتغال، توسعه تكنولوژی و خلق ارزش های اجتماعی ایفا نماید.


به گزارش شاپ به نقل از مهر، دانشگاه علم و فرهنگ در سومین دهه فعالیت خود و بعد از توسعه کمی، نهادینه کردن آموزش های کیفی و ترویج پژوهش های کاربردی همگام با دانشگاه های پیشرفته جهان با هدف تربیت و تامین قسمتی از نیروهای متخصص مورد نیاز جامعه در مسیرکارآفرینی حرکت می کند و تلاش دارد در چارچوب دانشگاه نسل سوم و دانشگاه کارآفرین نقش جدی تری در آموزش های نوین، ایجاد اشتغال، توسعه تکنولوژی و خلق ارزش های اجتماعی ایفا نماید.
دانشگاه علم و فرهنگ بزرگ ترین دانشگاه غیر دولتی کشور است که با بیش از ۸۰۰ عضو هیات علمی و استاد مدعو، در ۸۷ رشته تحصیلی (۶ رشته در مقطع دکتری، ۴۹ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۳۲ رشته در مقطع کارشناسی) به حدود ۹۰۰۰ دانشجو، خدمات علمی، آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و کارآفرینی ارائه می نماید.
دانشگاه علم و فرهنگ بعنوان برترین دانشگاه غیر دولتی کشور وابسته به جهاد دانشگاهی(ACECR) بوده و در چارچوب پنج دانشکده «فنی و مهندسی»، «هنر و معماری»، «علوم انسانی»، «علوم گردشگری» و «علوم و تکنولوژی های جدید زیستی» فعالیت می کند.

خلق ارزش های اجتماعی از مهم ترین اهداف دانشگاه علم و فرهنگ بعنوان رتبه یک نوآوری کشور است و با همین رویکرد، این دانشگاه علاوه بر کارهای آموزشی و پژوهشی معمول خود در بخش اشتغال و کارآفرینی دارای دغدغه های جدی است. بدین جهت تلاش نموده تا در چارچوب های مختلف همچون ایجاد اولین پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی، تاسیس بنیاد کسب وکار، ایجاد موسسه توسعه پایدار گردشگری و همین طور توسعه مراکز آموزش های تخصصصی کوتاه مدت، گام های عملیاتی در بخش مهارت آموزی دانشجویان و اشتغال دانش آموختگان و متخصصان ایفا نماید. دانشجویان این دانشگاه از بدو ورود، بسترهای مناسبی برای مهارت آموزی در رشته های تخصصی خود دارند و بعضی از این دانشجویان در ترم های ۳ و ۴ شرکت های دانش بنیان خودرا با همکاری دانشگاه و اساتید خود راه اندازی می نمایند.
توسعه رشته های جدید و میان رشته ای متناسب با نیاز جامعه، توسعه شرکت های دانش بنیان، افزایش ارزش مورد نظر ذینفعان، شناسایی و تبیین مسائل جامعه و همسوسازی آموزش و پژوهش در امتداد حل آنها و تکمیل چرخه کارآفرینی دانش بنیان با تاکید بر دانشجویان تحصیلات تکمیلی از دیگر اهداف مهم دهمین دانشگاه ایران است.

دانشگاه علم و فرهنگ در دوره های تحصیلات تکمیلی از توانمندی های نرم افزاری و سخت افزاری پژوهشگاه ها و پژوهشکده های جهاد دانشگاهی نظیر پژوهشگاه رویان، مرکز ذخایر ژنتیک ایران، پژوهشگاه ابن سینا، پژوهشکده توسعه تکنولوژی، پژوهشگاه علوم انسانی و اجتماعی، پژوهشکده فرهنگ و هنر بهره مند است که این امر منجر به ارتقاء کیفی دوره ها در این دانشگاه شده است و برمبنای رتبه بندی سایمگو اسپانیا این دانشگاه توانسته رتبه یک نوآوری ایران را به خود اختصاص دهد و دهمین دانشگاه کشور و۶۶۰ امین دانشگاه جهان باشد.
از آنجاکه علم و دانش مرز نمی شناسد دانشگاه علم و فرهنگ با هدف توسعه همکاریهای علمی و تبادل دانش با دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی خارج از کشور، همکاریهای اثربخش و خوبی با دانشگاه های کشورهای اتریش، آلمان، مالزی، انگلستان، سوئد، ارمنستان و آذربایجان در چارچوب تبادل استاد و دانشجو، برگزاری نشست های مشترک علمی، برگزاری کنفرانس و سمپوزیوم های بین المللی و همین طور برگزاری دوره های تخصصی کوتاه مدت دارد که این امر منجر به ارتقاء کیفی دوره های دانشگاه علم و فرهنگ شده است.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

1399/05/27
10:28:57
5.0 / 5
2112
تگهای خبر: آموزش , ارز , خدمات , دانشجو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵